Blenis a fost preluat de politistii constanteni dupa ce politistii de frontiera din aeroport l-au retinut la ora 5.30, cand voia sa se imbarce intr-o cursa de Tirana. Adjunctul Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta, procuror Adina Florea, a
Blenis a fost preluat de politistii constanteni dupa ce politistii de frontiera din aeroport l-au retinut la ora 5.30, cand voia sa se imbarce intr-o cursa de Tirana.
Adjunctul Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta, procuror Adina Florea, a declarat ca pe numele lui Blenis s-a emis un mandat de aducere pentru audieri intr-un dosar de furt in care ar fi implicat.
Desi procurorul sustine ca cetateanul albanez nu era dat in consemn la frontiera, seful IPJ Constanta, comisar-sef Victor Popescu, sustine ca Shyti Blenis a fost dat in consemn pentru sapte zile dupa ce a fost eliberat de judecator in dosarul privind asasinarea in scop de jaf a celor trei membri ai familiei Ion.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.