au fost acordate notele de catre doi membri ai juriului de specialitate, Aura Urziceanu si Dida Dragan, anul acesta vom fi reprezentati la "Cerb" de patru artisti romani. Gina Pop Band va intra in festival. Organizatorii selectiei si ai festivalului
au fost acordate notele de catre doi membri ai juriului de specialitate, Aura Urziceanu si Dida Dragan, anul acesta vom fi reprezentati la "Cerb" de patru artisti romani. Gina Pop Band va intra in festival. Organizatorii selectiei si ai festivalului au transmis contestatia concurentei celor doua membre ale juriului, Aura Urziceanu si Dida Dragan, care in timpul selectiei au acordat din greseala de doua ori aceeasi nota, dar nu au primit nici un raspuns pana la data de 15 august. De aceea, dat fiind ca festivalul se apropie cu pasi repezi, organizatorii au hotarat sa suplimenteze cu un loc numarul concurentilor romani participanti la Cerb.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.