Rupert Murdoch a numit un nou director la conducerea imperiului de televiziune Fox News, in persoana experimentatului Roger Ailes, cunoscut ca unul dintre cei mai buni consilieri ce au servit trei presedinti republicani ai Statelor Unite - Richar
Rupert Murdoch a numit un nou director la conducerea imperiului de televiziune Fox News, in persoana experimentatului Roger Ailes, cunoscut ca unul dintre cei mai buni consilieri ce au servit trei presedinti republicani ai Statelor Unite - Richard Nixon, Ronald Reagan si George Bush tatal. Locul respectiv ramasese vacant dupa ce tanarul Lachlan, fiul magnatului Murdoch,in ciuda insistentelorparintilor, a parasit afacerea pentru a pleca impreuna cu familia sa in Australia. Surse aporpiate familiei nu exclud, insa, revenirea sa, intr-o buna zi, la conducerea News Corp. "The Daily Telegraph" reaminteste ca Roger Ailes a mai indeplinit functia de director al Fox News, la crearea corporatiei in urma cu noua ani, perioada in care, cu un talent deosebit, reusise sa faca din ea cea mai mare retea de posturi de televiziune din Statele Unite, depasind chiar CNN.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.