Piratilor, loc in care Chivu si ceilalti jucatori n-au vrut insa sa poposeasca. in cele din urma a fost ales un club de bowling si jocuri din statiunea Mamaia. Daca Claudiu Niculescu si Barcauan au descins la ghidonul motocicletelor electronice, Flor
Piratilor, loc in care Chivu si ceilalti jucatori n-au vrut insa sa poposeasca. in cele din urma a fost ales un club de bowling si jocuri din statiunea Mamaia. Daca Claudiu Niculescu si Barcauan au descins la ghidonul motocicletelor electronice, Florentin Petre nu s-a dezlipit de scaunul de pilot de raliu. Daca Dica si Dorinel Munteanu au preferat sa depene amintiri din perioada Steaua, Adrian Mutu cu Rat si Tararache cu Contra au "rupt" mesele de biliard sub privirile si aplauzele noilor veniti Gigel Bucur, Tibi Balan, Pascovici sau George Curca.

Romania, locul 31 in clasamentul FIFA

Distractia s-a terminat dupa doua ore, selectio-nerul Victor Piturca asteptandu-i la hotelul Rex pentru ultima sedinta tehnica dinaintea partidei. Echipa nationala a Romaniei ocupa locul 31, la fel ca si luna trecuta, in clasamentul FIFA Coca-Cola dat publicitatii astazi, la Geneva, a anuntat site-ul oficial al forului mondial. Romania are 649 de puncte si se afla la egalitate cu reprezentativa Tunisiei. Adversarele Romaniei in preliminariile Cupei Mondiale din 2006 ocupa urmatoarele pozitii: Olanda - 3, Cehia - 4, Finlanda - 43

Chivu, tot cu tricoul nr. 13 la AS Roma

Internationalul roman Cristian Chivu va purta si in sezonul viitor tricoul cu numarul 13 la echipa AS Roma, a anuntat agentia italiana Sports. (Ciprian Iana, Constanta)


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.