grupului in locatiile unde formatia concerteaza si goleste minibarurile camerelor. Asa s-a intamplat la Baia Mare, la Pitesti, iar ultima lovitura a dat-o la Targu Mures. Unde a cerut 8 milioane de lei drept imprumut "de benzina" si, lasand un buleti
grupului in locatiile unde formatia concerteaza si goleste minibarurile camerelor. Asa s-a intamplat la Baia Mare, la Pitesti, iar ultima lovitura a dat-o la Targu Mures. Unde a cerut 8 milioane de lei drept imprumut "de benzina" si, lasand un buletin furat, a mai luat si un motoscuter, spunand organizatorilor ca microbuzul trupei a ramas in pana.
"Probabil ca afla locatiile concertelor noastre de pe Internet. Vrem sa-i avertizam pe cei cu care colaboram ca nu ne sta in obicei sa imprumutam bani, de fapt nici nu luam bani cash la noi. Toate tranzactiile le facem prin banca", ne-a spus Gabi "Porkus" Constantin (foto), chitaristul si seful trupei.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.