Dosarul "D.I.P" a ajuns pe mana procurorilor din Cadrul serviciului de Urmarire Penala si criminalistica din cadrul Ministerului Public. Informatia ne-a fost confirmata, ieri, de catre reprezentantii Biroului de presa al institutiei care ne-au preciz
Dosarul "D.I.P" a ajuns pe mana procurorilor din Cadrul serviciului de Urmarire Penala si criminalistica din cadrul Ministerului Public. Informatia ne-a fost confirmata, ieri, de catre reprezentantii Biroului de presa al institutiei care ne-au precizat ca Serviciul Teritorial al PNA Timisoara si-a declinat competenta in favoarea procurorilor bucuresteni avand in vedere calitatea de deputat pe care o are Doru Ioan Popescu.
In ceea ce priveste posibilitatea retragerii declaratiei unicului martor care a facut referiri la implicarea fostului ministru al economiei in dosarul Electrica, surse demne de incredere din cadrul Parchetului instantei supreme ne-au declarat ca acest lucru nu ar putea impiedica sub nici o forma ancheta, existand suficiente probe pentru demararea acesteia.
Potrivit declaratiilor martorului, Vasile Croitoru i-ar fi spus ca a fost trimis de Doru Ioan Popescu pentru a introduce marfa la Electrica si ca SC Energo El Grup este un paravan pentru PSD, unde ajung o mare parte din banii obtinuti din comercializarea produselor Siemens contrafacute.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.