Branzan a inaintat instantei actele de divort, cerand judecatorilor desfacerea casatoriei. Cuplul vedeta - ministru, mult timp invidiat pentru fericirea si reusita afisate, nu a putut sa depaseasca criza declansata la sfarsitul lunii trecute de un
Branzan a inaintat instantei actele de divort, cerand judecatorilor desfacerea casatoriei.
Cuplul vedeta - ministru, mult timp invidiat pentru fericirea si reusita afisate, nu a putut sa depaseasca criza declansata la sfarsitul lunii trecute de un episod de "violenta in familie", nelamurit nici acum.
Cei doi s-au casatorit in anul 2003, la Ambasada Romaniei din Paris. Fericirea lor s-a implinit in februarie anul trecut, cand pe lume a aparut fiul lor, Victor. Imaginea vanduta de serviciile de P.R. ale vedetei TVR Dana Razboiu - aceea a cuplului perfect, nu a mai putut ascunde insa neintelegerile aparute in timp intre Dana si sotul ei.
Tensiunile dintre ei au atins apogeul intr-o noapte tarzie de la sfarsitul lunii trecute, in cocheta lor vila din cartierul Bucurestii Noi. in miez de noapte, Dana a reclamat la Politie ca a fost lovita cu pumnii si cu picioarele, chiar imbrancita pe scari de sotul nervos. Scandalul a ajuns in paginile ziarelor, incheindu-se insa o data cu declaratia vedetei tv, acordata in exclusivitate Libertatii, in care preciza ca isi retrage plangerea penala depusa impotriva sotului. Nu s-a mai prezentat nici la IML pentru ca legistii sa constate urmele loviturilor si sa-i elibereze un certificat medico-legal in acest sens. Motivul real al acestui trist episod nu a fost divulgat de nici unul dintre cei doi soti, iar sursele din anturajul lor au variante diferite, in functie de care parte a baricadei se situeaza. Apropiati ai sotiei, au spus ca domnul nu s-ar fi aflat la primul tratament violent aplicat mamei fiului sau. Cei din tabara deputatului au afirmat ca ea n-ar fi fost chiar usa de biserica, fiind surprinsa de sot in compania unui alt barbat.
Din informatiile noastre, nici in hartia depusa la Judecatorie prin care deputatul Branzan cere desfacerea casatoriei, acesta nu invoca niste situatii jenante pentru sotie. Avocatul sau s-a multumit sa depuna o motivare standard, in care se spune ca separarea cuplului ar fi chiar in favoarea copilului, ce nu trebuie sa creasca intr-un climat nesanatos.
Problemele cele mari se vor ivi insa la partaj. "Tabara" Danei considera ca vedeta se va lupta sa pastreze vila, "fiindca oricum ii va fi incredintat si copilul", lucru acceptat si de "tabara" Branzan care sustine insa ca "tot circul mediatic cu bataia si sesizarea politiei" a fost facut de vedeta tv tocmai pentru a pune mana pe casa. Aceleasi surse isi sustin ideea spunand ca in momentul de fata familia Branzan renoveaza un apartament pe care deputatul l-ar fi propus Danei ca viitor domiciliu pentru ea si baietel.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.