cazand deasupra grajdurilor fermei La Cuchara, informeaza editia electronica a cotidianului El Universal, adaugand ca martorii au relatat si despre un zgomot asurzitor, urmat de o explozie foarte puternica. Unul dintre localnici a relatat ca a vaz
cazand deasupra grajdurilor fermei La Cuchara, informeaza editia electronica a cotidianului El Universal, adaugand ca martorii au relatat si despre un zgomot asurzitor, urmat de o explozie foarte puternica.
Unul dintre localnici a relatat ca a vazut avionul cuprins de flacari intrand in picaj si explodand imediat dupa impact. "S-a intamplat pe la ora trei dimineata. Imediat dupa aceea a inceput sa ploua", a spus el, adaugand ca se afla la aproximativ trei kilometri distanta de locul accidentului.
Un alt martor a confirmat faptul ca avionul ardea inainte de impactul cu solul si inainte de prabusire s-a rotit de cel putin patru ori in aer. "Eu am crezut ca a ex-plodat bucataria mea, dar era zgomotul produs de avion in timpul picajului. Avionul cobora in picaj, iar pe partea dreapta se vedeau flacari. Cand a cazut, totul s-a zguduit imprejur, dar nimeni nu a vrut sa se apropie de locul accidentului", a adaugat el.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.