Germania si la propriul sau club, Steaua Wu-Shu. Competitia, programata la Debrecen, in ziua de 19 august, se va desfasura in sistem piramidal, si el va da intalnire sub semnul competitiei celor mai tari campioni ai tarii vecine, cunostinte vechi ale
Germania si la propriul sau club, Steaua Wu-Shu. Competitia, programata la Debrecen, in ziua de 19 august, se va desfasura in sistem piramidal, si el va da intalnire sub semnul competitiei celor mai tari campioni ai tarii vecine, cunostinte vechi ale noastre ca Bertalan Zsolt (prezent in multe gale organizate in Romania) ori Varga Balazs. Daca la editia de anul trecut a galei oaspete de onoare a fost vedeta K1 Jerome LeBanner, anul acesta maestrii de ceremonie vor fi actualul campion mondial K1 Remi Bonjaski si fostul detinator al titlului Ernesto Hoost. Cei ce vor sa-l voteze pe Catalin Zmarandescu la capitolul popularitate in cadrul competitiei o pot face la adresa "http://www.k-1.hu/hirek/k12005szavazas.htm".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.