"Am participat la cateva castinguri organizate de Castel Film si am obtinut roluri in filme cu Jean-Claude Van Damme, Tara Reid. Totdeauna am avut impresia ca-mi lipseste ceva pentru a fi perfecta. Nu ma simteam bine in pielea mea. Totdeauna mi-am d
"Am participat la cateva castinguri organizate de Castel Film si am obtinut roluri in filme cu Jean-Claude Van Damme, Tara Reid. Totdeauna am avut impresia ca-mi lipseste ceva pentru a fi perfecta. Nu ma simteam bine in pielea mea. Totdeauna mi-am dorit un bust mai plin pentru a avea dimensiuni perfecte si am suferit ca nu aveam sanii mai mari. imi plac foarte mult sanii Ilenei Lazariuc. Mi-am dorit intotdeauna sa arat perfect pentru ca imi doresc o cariera in showbiz", ne-a spus Carmen.

A dublat-o pe Tara Reid in filmul "Incubus"

In filmul "Incubus" ea a fost dublura actritei americane Tarei Reid, cunoscuta romanilor din filmul American Pie. A trebuit sa invete scenariul in limba engleza si sa repete zilnic aceleasi secvente ca si Tara. "Am avut ocazia sa ne cunoastem. E o fata draguta si modesta. Am mai jucat in "Second in comand", cu Van Damme si in "intoarcerea mortilor vii", cu Claudiu Bleont, Diana Munteanu si multi actori straini." in aceasta toamna Carmen se va lansa in muzica. Ea urmeaza cursuri de canto, de coregrafie si impreuna cu Nick de la Country Boys si o prietena vor forma o trupa de muzica. "Eu iau lectii de canto cu Silvia Dumitrescu si de coregrafie cu Aglae Gheorghe." Carmen nu are un prieten in prezent, locuieste cu parintii, care o sustin in tot ceea ce face. Tatal ei, om de afaceri, spune ca fiica lui stie ce vrea si ca o ajuta totdeauna si o sustine in ceea ce face. "Atunci cand i-am spus ca vreau sa am sanii mai mari si ca as suporta si o operatie de marire a sanilor a fost surprins, dar m-a incurajat sa particip la concursul din Libertatea. El stie ca vreau sa devin actrita si ca e foarte important sa arat bine. M-am bucurat foarte mult atunci cand am castigat concursul din Libertatea. M-am gandit ca sunt cu adevarat o per-soana norocoasa." Carmen a primit un aviz favorabil din partea medicului Marek Valcu, el considerand-o o persoana apta pentru o astfel de interventie.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.