prin vama Bors. Constient fiind ca a depasit termenul legal de sedere in Italia, romanul a cumparat cu 3.700 de euro de la un individ, pe care acum sustine ca nu il cunoaste, un permis de rezident in Italia. Desi primise asigurari ca actul contrafacu
prin vama Bors. Constient fiind ca a depasit termenul legal de sedere in Italia, romanul a cumparat cu 3.700 de euro de la un individ, pe care acum sustine ca nu il cunoaste, un permis de rezident in Italia. Desi primise asigurari ca actul contrafacut e de o calitate exceptionala, politistii de la Bors au descoperit falsul. "Italianul" Nelu a ajuns acum pe mana procurorilor si va fi cercetat pentru fals in inscrisuri oficiale.

300 de euro, mita pentru politisti

Tot luni, dar la Galati, o basarabeanca, in pasaportul careia politistii de frontiera au gasit doua stampile false de intrare in Romania, a scos din buzunar, fara sa se gandeasca prea mult, trei bancnote a cate 100 de euro pentru a le da oamenilor legii. Spera ca oferind spaga, va scapa de dosar penal. Politistii au refuzat mita, iar femeia va fi cercetata pentru dare de mita.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.