Presedintele FC Rapid, Dinu Gheorghe, a declarat, ieri, ca se angajeaza sa il convinga pe Razvan Lucescu sa ramana in functia de antrenor principal al formatiei giulestene.
"Este mai greu sa ma convinga el pe mine sa nu demisionez. A fost o no
Presedintele FC Rapid, Dinu Gheorghe, a declarat, ieri, ca se angajeaza sa il convinga pe Razvan Lucescu sa ramana in functia de antrenor principal al formatiei giulestene.
"Este mai greu sa ma convinga el pe mine sa nu demisionez. A fost o noapte prea grea ca sa ma pripesc acum sa spun ca revin. In sufletul meu vreau sa raman, dar trebuie sa mai gandesc si cu sufletul nu doar cu mintea", a spus Gheorghe, care a precizat ca, in cazul in care Rapid se va califica in grupele Cupei UEFA, va reveni asupra deciziei de a demisiona din functia de presedinte al clubului. Dinu Gheorghe a afirmat ca a avut mai multe discutii in contradictoriu cu patronul FC Rapid, George Copos. "Am avut mai multe discutii in contradictoriu cu domnul Copos care doreste, probabil, sa castigam campionatul cu 20 de puncte avans, sa castigam Cupa Romaniei invingand cu 5-0 in finala si sa jucam, daca se poate finala Cupei UEFA", a continuat presedintele gruparii rapidiste. Dinu Gheorghe a spus ca a auzit de la reprezentantii presei despre o posibila numire a lui Mircea Rednic la conducerea tehnica a formatiei Rapid.
Presedintele FC Rapid a tinut sa prezinte cursul evenimentelor care au dus la despartirea de antrenorul Razvan Lucescu. "Consiliul Director, cu cei cinci membri, dintre care fac si eu parte, s-au intalnit pe la 18.30 la Crowne Plaza si am avut o discutie legata de echipa. Concret, s-a pus in discutie comportarea echipei in acest inceput de sezon si nu in ultimul rand acest 1-1 cu FC Arges, de duminica seara", a completat Dinu Gheorghe, care a precizat ca inceputul de sezon al formatiei Rapid a fost apreciat de membrii din Consiliul Director ca fiind "cu frana de mana trasa". Presedintele gruparii giulestene a afirmat ca unul dintre membrii Consiliului Director a propus inlocuirea antrenorului Razvan Lucescu, el opunandu-se, insa, acestui lucru. "Mi s-a parut normal sa ma opun, am cerut explicatii, au fost date mai mult sau mai putin la obiect si, pe langa asta, mi-am prezentat cererea de eliberare din functie cu preavizul de 30 de zile, conform legii", a mai spus Gheorghe. Dinu Gheorghe a precizat ca, inainte de a parasi sala in care se tinea sedinta, i-a rugat pe membrii Consiliului Director sa se consulte si cu jucatorii inainte de a se renunta la antrenorul Razvan Lucescu, pentru a nu produce un soc cu efect invers. "Aseara nu am primit nici un raspuns, iar de dimineata am fost anuntat ca se vor prezenta la o intalnire cu jucatorii. A venit insa doar domnul Copos, iar jucatorii si-au manifestat, in corpore, dorinta sa continue cu Razvan munca inceputa si l-au asigurat ca vor face tot ce depinde de ei pentru indeplinirea obiectivelor", a mentionat oficialul.
Gheorghe a subliniat ca in cadrul sedintei li s-a atras atentia jucatorilor ca nu se mai accepta ca Rapid sa nu indeplineasca nici unul dintre obiective, deoarece in ultimii doi ani echipa nu a realizat mari performante, fiind mult sub ceea ce se doreste si se investeste in echipa rapidista.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.