Škoda Auto a dat publicitatii primele fotografii oficiale ale noii versiuni Škoda Octavia RS, atat in varianta limuzina, cat si in cea Combi.
Octavia RS are o dinamica extraordinara gratie motorului 2.0 TFSI - turbo cu injectie directa - pro
Škoda Auto a dat publicitatii primele fotografii oficiale ale noii versiuni Škoda Octavia RS, atat in varianta limuzina, cat si in cea Combi.
Octavia RS are o dinamica extraordinara gratie motorului 2.0 TFSI - turbo cu injectie directa - propulsor ce dezvolta 200 CP si un cuplu de 280 Nm pe o plaja situata intre 1.800 si 5.000 rotatii/ minut. Cea mai puternica si mai rapida masina de serie produsa de Škoda accelereaza, de la 0 la 100 km/h, in 7,3 secunde, in timp ce viteza maxima atinsa este de 240 km/h. Varianta Combi atinge 100 km/h (cu plecare de pe loc) in 7,5 secunde, in timp ce viteza maxima este de 238 km/h.
Modelele RS sunt oferite intr-o nuanta metalizata exclusiva, Race Blue, iar in viitor va aparea o alta culoare specifica versiunii sport de la Škoda, Sprint Yellow. De asemenea, nu vor lipsi culorile specifice marcii din Mladá Boleslav: Corrida Red, Diamond Silver si Black Magic. O data cu aparitia noului model Octavia RS, Škoda continua seria succeselor deschisa de precedenta generatie.
Noua Škoda Octavia RS isi va face debutul in public cu ocazia editiei din acest an a International Motor Show (IAA) care are loc la Frankfurt. Pe piata din Romania modelul va fi prezentat in premiera in octombrie la Salonul International de Automobile Bucuresti si va fi disponibil spre vanzare incepand din aceeasi luna.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.