sunt caine... nu stiu... m-au amenintat cu moartea, ca ma decapiteaza daca ma intorc in Giulesti, ca nu stiu ce fac familiei mele. Daca au ceva, sa protesteze impotriva conducerii, pentru ca eu n-am nici o vina", a afirmat Rednic, primul tehnician
sunt caine... nu stiu...
m-au amenintat cu moartea, ca ma decapiteaza daca ma intorc in Giulesti, ca nu stiu ce fac familiei mele. Daca au ceva, sa protesteze impotriva conducerii, pentru ca eu n-am nici o vina", a afirmat Rednic, primul tehnician ce fusese ofertat de patronul George Copos. "Mi s-a facut o oferta de a prelua Rapidul, dar nu am dat nici un raspuns. Ma deranjeaza faptul ca acum este o atmosfera artificiala, cu acesti asa-zisi suporteri. Nu e un moment propice sa se faca asemenea schimbari. Daca se vroia, puteam sa vin in retur, atunci cand mai erau inca sanse la titlu, dar acum nu stiu ce sa fac. in plus, am inteles ca s-a vorbit si cu Ladislau Boloni, deci nu sunt singurul ofertat", a recunoscut "Puriul".
Fostul antrenor al formatiei FC Vaslui a ajuns luni seara din Belgia la Bucuresti dupa ce a primit un telefon de la patronul George Copos. intalnirea dintre cei doi a avut loc la Hotelul Crowne Plaza, la ea asistand si antrenorul secund Marian Rada, care este posibil sa fie numit presedinte al clubului in locul lui Dinu Gheorghe.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.