nationalei?
Dorinel Munteanu: S-a vorbit atata despre acest lucru, incat nici nu stiu ce as mai putea spune. Atata timp cat eu consider ca inca nu s-a terminat benzina, e de bine. inca mai pot juca fara probleme la capacitate maxima chiar si
nationalei?
Dorinel Munteanu: S-a vorbit atata despre acest lucru, incat nici nu stiu ce as mai putea spune. Atata timp cat eu consider ca inca nu s-a terminat benzina, e de bine. inca mai pot juca fara probleme la capacitate maxima chiar si cinci partide in doua saptamani.
Crezi ca Andorra ti-ar putea strica sarbatoarea?
Este un meci de pregatire, in care sper sa iasa totul bine, atat din punctul de vedere al jocului, cat si al rezultatului. Nu cred ca ne vom impiedica de Andorra.
in meciul viitor, impotriva Cehiei, il vei depasi pe Hagi...
Sa fim noi sanatosi pana atunci. Acela va fi un meci important pentru toata lumea, nu numai pentru Dorinel Muntea-nu.
Prefera nationala sa joace la Constanta?
Cred ca echipa nationala este dispusa sa joace oriunde sunt conditii si aici la Constanta am gasit tot ce este necesar, nu am intampinat nici o problema. Probabil ca urmatoarele meciuri le vom sustine la Timisoara.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.