INVESTESTE INTELIGENT Te-ai saturat sa locuiesti la bloc? Vrei sa te muti intr-unul din cartierele rezidentiale aparute in jurul marilor orase? Trebuie sa stii ca in Bucuresti exista putine oferte de case sub 100.000 de euro, insa exista

INVESTESTE INTELIGENT

Te-ai saturat sa locuiesti la bloc? Vrei sa
te muti intr-unul din cartierele rezidentiale aparute in jurul marilor orase? Trebuie sa stii ca in Bucuresti exista putine oferte de case sub 100.000 de euro, insa exista cateva cartiere de unde poti sa alegi.

Piata s-a stratificat in ultimul timp in trei tipuri de oferte. Un prim nivel este cel reprezentat de cartierele mai ieftine, unde casele ating un pret de maximum 100.000 de euro. Urmeaza o zona intermediara, unde locuintele costa intre 100.000- 150.000 de euro si o piata de top, cu vile de lux, al caror pret sare de 150.000 de euro.
Dar ce poti alege daca dispui de o suma in jur de 100.000 de euro? Locuinte mai micute, amplasate in imediata vecinatate a orasului, sau vile mai mari, la 15-20 de kilometri de capitala. Indiferent de decizia pe care o luati, este bine sa stiti ca locuirea intr-un ansamblu rezidential ofera o serie de avantaje: securitate si paza, piscina, terenuri de sport, locuri de joaca pentru copii, parcare etc.
CASA DE VIS
Cartierul se gaseste in imediata apropiere a Padurii Raioasa, aflata la 18 kilometri de Capitala, pe soseaua Bucuresti - Targoviste. Aici se ridica ansamblul rezidential ""Casa de vis 2"" format din 40 de vile cu acces direct din DN 7A. Cea mai ieftina locuinta este ""Dana"", costa 107.800 de euro, daca este construita din BCA, sau 110.400 de euro, daca este facuta din caramida. Are o suprafata construita de 137,600 mp, doua dormitoare, living, bucatarie, terase, dressing etc, iar pretul include toate utilitatile plus 400 metri patrati de teren.
ANSAMBLUL DOMUS
In zona Pipera, pe Strada Popasului, cu acces direct in zona Tunari, se construieste cartierul ""Domus"". Aici, o vila care are 74 metri patrati la parter si tot atatia la etaj costa 115.000 de euro. In pret intra finisaje, termopane, centrala, gresie, faianta si o bucata de pamant unde poate fi amenajata o gradinita, dupa gustul clientului.
Martha Bibescu

O alta alternativa este complexul ""Martha Bibescu"", din Mogosoaia. Acesta este amplasat la o distanta de 13-15 kilometri de Piata Unirii si cuprinde vile care pornesc de la 85.000 de euro. In pret sunt incluse toate utilitatile (apa, curent electric, canalizare), iar doritorul poate sa-si personalizeze locuinta dupa propriul sau gust. In pret sunt inclusi si 500 de metri de teren. Spre exemplu, o vila care are 136 de metri patrati construiti si include trei dormitoare costa 89.100 de euro, pret promotional.
CHELSEA VILAGE
""Chelsea Vilage"", ansamblul de 20 de locuinte situat in zona Prelungirea Ghencea, ofera doua tipuri de case. O vila cu o suprafata de 96 de metri patrati care are la etaj doua dormitoare si toate dotarile costa 85.000 de euro plus TVA. Cea de-a doua casa are patru dormitoare, doua la etajul 1 si alte doua la etajul al doilea, si costa 119.000 de euro plus TVA.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.