Bucurestii Noi, unde locuiesc. Potrivit altor surse, nu era pentru prima data cand fostul ministru al sanatatii avea un astfel de comportament, lucru pe care Branzan l-a negat cu tarie intr-un comunicat de presa. Ba mai mult, Dana Razboiu ar fi vrut
Bucurestii Noi, unde locuiesc. Potrivit altor surse, nu era pentru prima data cand fostul ministru al sanatatii avea un astfel de comportament, lucru pe care Branzan l-a negat cu tarie intr-un comunicat de presa. Ba mai mult, Dana Razboiu ar fi vrut la un moment dat sa intrerupa relatia cu sotul ei si sa divorteze.
Povestea de dragoste dintre cei doi a inceput cu mult timp in urma, la Timisoara (amandoi fiind originari de pe malul Begai). Desi ii desparte o diferenta de varsta de 17 ani, cei doi s-au casatorit in 2003, la Paris, si au un baietel de un an si jumatate, Victor.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.