Impresionati de numarul mare de fani pe care ii au in Romania, finlandezii de la Nightwish isi implinesc o mai veche dorinta si revin in Romania la sfarsitul lunii viitoare. Faimoasa trupa va sustine pe plaiurile mioritice o sesiune de autografe si u
Impresionati de numarul mare de fani pe care ii au in Romania, finlandezii de la Nightwish isi implinesc o mai veche dorinta si revin in Romania la sfarsitul lunii viitoare. Faimoasa trupa va sustine pe plaiurile mioritice o sesiune de autografe si un concert live la Sala Polivalenta.
Biletele, pentru concertul din 30 septembrie, s-au pus in vanzare la Magazinul Muzica, Agentia de Bilete a Salii Palatului, Sala Polivalenta, Magazinele Diverta Mall. Pretul unui bilet este de 840.000 lei, pana la 1 septembrie si de 1.260.000 lei, dupa 1 septembrie.
In cei sapte ani de la infiintare, finlandezii au reusit sa fie ovationati in toata lumea, editand cu succes 6 albume, doua DVD-uri si mai multe single-uri. Incepand cu 1997, toate albumele produse le-au adus Discuri de aur si platina. Trupa s-a infiintat in vara anului 1996, cand Tuomas Holopainen (conceptie muzicala,) si Ernppu Vuorinen (chitara), prieteni din copilarie, au rugat-o pe Tarja Turunen (o fosta colega de scoala) sa li se alature intr-un proiect de muzica acustica. Timbrul si intensitatea speciala a vocii Tarjei, formata pentru un repertoriu clasic, l-au determinat pe Tuomas sa-si schimbe planurile initiale, indreptandu-se catre metalul melodic - progresiv. Celor trei li s-au alaturat imediat Jukka Nevalainen (baterie) si Sami Vanska (bass), care a fost inlocuit in 2001 de Marko Hietala.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.