Traficul pietonal pe unul dintre cele trei poduri militare de la Maracineni a fost, ieri, reluat. Duminica, la Maracineni, in urma unei puternice viituri pe raul Buzau un pod pietonal a fost luat de ape, iar celelalte doua au fost afectate, circulati
Traficul pietonal pe unul dintre cele trei poduri militare de la Maracineni a fost, ieri, reluat. Duminica, la Maracineni, in urma unei puternice viituri pe raul Buzau un pod pietonal a fost luat de ape, iar celelalte doua au fost afectate, circulatia in zona fiind intrerupta.
Totodata, apele Buzaului au afectat si lucrarile de refacere ale podului principal - care facea legatura intre Muntenia si Moldova - distrus de inundatiile din luna mai a acestui an. Utilajele si santierul au fost, duminica, acoperite de ape.
Specialistii au hotarat, ieri dimineata, ca podul militar care a fost afectat intr-o mai mica masura sa fie redeschis traficului pietonal.
In acelasi timp, au fost demarate si lucrarile de consolidare la cel de-al doilea pod militar astfel incat traficul pe acesta sa fie reluat astazi.
In ceea ce priveste lucrarile de refacere ale podului principal, acestea urmau sa fie reluate ieri dupa-amiaza. Din pacate, meteorologii au prognozat caderi de precipitatii in zona, ceea ce ar putea duce la amanarea reinceperii lucrarilor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.