Cei patru pirati ai bancomatelor prinsi la Deva le-au povestit politistilor ca au copiat modul de operare descris pe site-urile politiei engleze pentru a putea folosi aparatura adusa din strainatate pentru preluarea datelor de indentificare a titular
Cei patru pirati ai bancomatelor prinsi la Deva le-au povestit politistilor ca au copiat modul de operare descris pe site-urile politiei engleze pentru a putea folosi aparatura adusa din strainatate pentru preluarea datelor de indentificare a titularilor de conturi si clonarea cardurilor.
Potrivit anchetatorilor hunedoreni, cei patru craioveni, Cosmin Tomescu (25 de ani), Cristian Gavrila (23 de ani), Stefan Cioroiu (25 de ani) si Gabriel Ionescu (31 de ani), filau bancomatele, apoi inlocuiau dispozitivul de preluare a cardurilor cu unul propriu, numit "pisicuta", pe care il lasau in bancomat timp de 24 de ore. "Pisicuta", care inregistra toate cardurile care intrau in bancomat in acel interval de timp (codurile PIN, cine sunt titularii conturilor, dar mai ales cand se efectueaza plata salariilor), era inlocuita dupa 24 de ore cu dispozitivul original. In baza datelor inregistrate, cei patru foloseau apoi aparatura de clonare a unor carduri in alb pe care le utilizau ca sa sustraga banii.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.