Elevii claselor a Xll-a care au ramas corigenti mai au o sansa sa se inscrie la bacalaureatul care incepe in 22 august, daca promoveaza in sesiunea din 15-17 august la disciplinele la care nu au obtinut media cinci la sfarsitul anului scolar 2004-200
Elevii claselor a Xll-a care au ramas corigenti mai au o sansa sa se inscrie la bacalaureatul care incepe in 22 august, daca promoveaza in sesiunea din 15-17 august la disciplinele la care nu au obtinut media cinci la sfarsitul anului scolar 2004-2005, care s-a incheiat in iunie.
Brandusa Stamata, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB), a declarat, ieri, pentru Mediafax, ca datele centralizate la ISMB arata ca 1.271 de elevi ai claselor terminale au ramas corigenti, repetenti sau cu situatia neincheiata la sfarsitul semestrului ll. Dintre acestia, 892 sunt corigenti si mai au o sansa sa sustina examenul de bacalaureat si, daca il promoveaza, sa se inscrie la o facultate. Aceasta, insa, numai daca vor promova examenul de corigenta organizat de ISMB in perioada 15-17 august. Cei care vor promova corigenta se pot inscrie, in 18 august, pentru a participa la a doua sesiune de bacalaureat. Inaintea sesiunii de corigenta, la ISMB au fost inscrisi, pentru examenul de bacalaureat din toamna, 5.100 candidati. Daca cei 892 corigenti vor promova, atunci pentru a doua sesiune de bacalaureat ar putea fi inscrisi aproape 5.900 de candidati, a mai spus purtatorul de cuvant al ISMB.
Examenul de bacalaureat incepe in 22 august, cu proba orala de limba si literatura romana.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.