Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) a decis, printr-o ordonanta emisa zilele trecute, blocarea transferului a circa 3,22 miliarde actiuni emise de societatea Oltchim ca urmare a hotararii AGEA din 28 noiembrie 2003, de majorare a capitalul
Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) a decis, printr-o ordonanta emisa zilele trecute, blocarea transferului a circa 3,22 miliarde actiuni emise de societatea Oltchim ca urmare a hotararii AGEA din 28 noiembrie 2003, de majorare a capitalului social, se arata intr-un comunicat remis, ieri, Bursei. Actiunile detinute de Ministerul Economiei si Comertului au fost blocate "ca masura asiguratorie in vederea protectiei potentialilor cumparatori de buna-credinta care intentioneaza sa deruleze operatiuni cu actiuni care fac obiectul unui litigiu in cadrul caruia instanta nu s-a pronuntat in mod definitiv si irevocabil", conform adresei CNVM trimise Oltchim. Transferul actiunilor este blocat incepand de azi, pe o perioada de doua saptamani.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.