Expresia ""a cobori militaria din pod"" a capatat o semnificatie concreta pentru cei 48 de liceeni veniti din toata tara in Tabara de vara pentru cercetasi, organizata de Ministerul Apararii Nationale si Statul Major al Fortelor Navale. Stagiul

Expresia ""a cobori militaria din pod"" a capatat o semnificatie concreta pentru cei 48 de liceeni veniti din toata tara in Tabara de vara pentru cercetasi, organizata de Ministerul Apararii Nationale si Statul Major al Fortelor Navale.

Stagiul militar nu va mai fi obligatoriu in Romania, incepand cu 2007. Un motiv suficient de bun pentru mai-marii armatei romane sa le arate potentialilor viitori soldati si ofiteri angajati cam cu ce se mananca armata. Mijlocul - atractiv - prin care MApN isi promoveaza imaginea in randul tinerilor este o tabara de vara gratuita pentru cercetasi, ajunsa in acest an la cea de-a doua editie.
ARMATA DE VACANTA. 48 de liceeni din toata tara au trecut prin furcile caudine ale inscrierii si selectiei prin intermediul Internetului si, grupati in echipe de cate doi, s-au prezentat la 6 august la Academia Navala ""Mircea cel Batran"" din Constanta.

ODIHNA. Covorasele de funie marinareasca sunt un bun sprijin cand marea iti face pofta de somn


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.