Postul vacant de vicepresedinte al Senatului, in conditiile in care Radu Berceanu ar deveni ministru de stat, ar putea fi ocupat de senatorul PD Maria Petre. "Cred ca mi-as putea folosi experienta din mandatul trecut, asta in conditiile in care voi a
Postul vacant de vicepresedinte al Senatului, in conditiile in care Radu Berceanu ar deveni ministru de stat, ar putea fi ocupat de senatorul PD Maria Petre. "Cred ca mi-as putea folosi experienta din mandatul trecut, asta in conditiile in care voi avea si votul Aliantei", a declarat Maria Petre, raspunzand astfel la intrebarea daca isi doreste postul de vicepresedinte al Senatului.


Fost presedinte al PSD Gorj, Nicolae Mischie se gandeste sa revina in politica si sa se inscrie intr-un partid, cel mai probabil tot in PSD, el declarand, miercuri, ca asteapta oferte in acest sens. "Este dreptul meu sa revin in PSD la orice ora. impotriva mea nu s-a luat nici o masura de excludere sau altceva similar, eu mi-am dat demisia temporar", a spus fostul lider al PSD Gorj.

Libertatea

Sursa: LibertateaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.