daca el, ca atacant, cred ca ar prefera sa joace in avanposturi. Eu, unul, joc mai mult ca mijlocas, mai putin aproape de atacanti, dar ma simt bine asa, chiar daca in acest moment nu sunt, in mod cert, in cea mai buna forma. Cu o mai buna conditie f
daca el, ca atacant, cred ca ar prefera sa joace in avanposturi. Eu, unul, joc mai mult ca mijlocas, mai putin aproape de atacanti, dar ma simt bine asa, chiar daca in acest moment nu sunt, in mod cert, in cea mai buna forma. Cu o mai buna conditie fizica, desi vin mai din spate, pot ajunge la poarta fara probleme", a spus Nedved.
Juventus a jucat aseara o partida impotriva lui AC Milan, care a contat pentru "Trofeul Berlusconi", inaintea careia Carlo Ancelotti, antrenorul milanezilor, a apreciat valoarea noilor sositi in lotul lui Juve, printre care si Mutu. "Cred ca echipa lui Capello va fi mai puternica decat anul trecut, dupa ce i-a achizitionat pe Vieira, Mutu, care ramane un mare jucator, si Kovac, a carui experienta va da forta compartimentului defensiv", a apreciat Ancelotti. "Briliantul" a fost, de asemenea, laudat si de ziaristii peninsulari. "La Juventus a iesit in evidenta Mutu, care a fost retras, cu succes, pe banda stanga. Romanul a dat dovada de o mare agilitate si a distribuit multe baloane utile", a scris Quotidiano Nazionale, in timp ce "Gazzetta dello Sport" a notat ca "romanul a daruit mici perle".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.