Sub supravegherea lui Gheorghe Hagi, prezent in tribunele arenei care-i poarta numele, cele doua echipe au oferit un fotbal acceptabil. Dupa o prima repriza frumoasa, in care s-au marcat trei goluri, tensiunea partidei a atins cote maxime la revenire
Sub supravegherea lui Gheorghe Hagi, prezent in tribunele arenei care-i poarta numele, cele doua echipe au oferit un fotbal acceptabil. Dupa o prima repriza frumoasa, in care s-au marcat trei goluri, tensiunea partidei a atins cote maxime la revenirea echipelor pe teren. Pe fondul lipsei de reactie a gazdelor, multumite cu rezultatul de pe tabela, "studentii" au presat, irosind cateva ocazii importante, printre care si bara lui Varga (52). Faza meciului s-a derulat insa in min. 59, atunci cand Curca l-a faultat in careu pe Balan, dar in loc de penalty si eliminarea portarului constantean Corpodean a lasat jocul sa curga, ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic!
"Nu fac nici un comentariu in ceea ce priveste arbitrajul! Consider ca meritam victoria. Am ratat foarte mult si asta in conditiile in care am intalnit o echipa buna, cu jucatori experimentati", a declarat Dan Petrescu la conferinta de presa. De partea cealalta, Grigoras a precizat: "Nu am scapat de ceea ce ne temeam, de complexul Sportul. La fel ca si in ultimii ani nu am reusit sa invingem Sportul acasa".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.