de cabluri, iar unele dintre acestea ne-au rupt bratele antenei colective. in primul rand, daca este vorba de o terasa necirculabila nu trebuia sa se permita accesul acolo fara garantia unor interventii nedistructive, garantii date de autorizatia d
de cabluri, iar unele dintre acestea ne-au rupt bratele antenei colective.
in primul rand, daca este vorba de o terasa necirculabila nu trebuia sa se permita accesul acolo fara garantia unor interventii nedistructive, garantii date de autorizatia de functionare a firmei si de avizul compartimentului de disciplina in constructii al primariei de sector. Repararea antenei colective tv poate fi pusa in sarcina celor care au cabluri in vecinatatea ei. O astfel de hotarare a comitetului executiv poate fi supusa spre confirmare adunarii generale.
Dumitru Verisan, Bucuresti: Din cele sase persoane ale familiei mele patru au fost plecate in cursul lunii martie. Cererea de scadere a acestora de la plata cotelor pe persoana am depus-o pe data de 4 aprilie. Ei bine, administratorul nu mi le-a inclus in calculele lunii martie, ci ale lunii iunie, pe motiv ca listele pe martie fusesera deja intocmite la inceputul lunii aprilie. Este posibil asa ceva?
Corect era ca dv. sa fi depus in termen util, adica in cursul lunii martie cererea de acordare de scazaminte, asa cum de altfel prevad si actele normative. Da, era posibil ca la inceputul lunii aprilie sa fi fost intocmite deja calculele aferente lunii martie. Puteti cere relatii comisiei de cenzori pentru a va convinge de buna credinta a administratorului.
Ivan Deleanu, Bucuresti: Prin nisa din camera instalatiilor sanitare sunt pozitionate coloanele de alimentare cu apa calda si rece pentru toate apartamentele de pe latura respectiva a imobilului. O defectiune la aceste coloane intra in sarcina intregii asociatii sau numai a celui in dreptul caruia s-a produs spartura?
Coloanele la care va referiti se numesc magistrale si repararea lor intra in sarcina intregii asociatii, daca nu cumva defectiunea s-a produs la instalatia proprie.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.