a "Baietilor buni" e actrita Tora Vasilescu (foto), fosta vedeta a telenovelei "Numai iubirea" de la Acasa. Continuarea serialului de actiune nu este insa singura surpriza ce "se coace" in studiourile MediaPro. Tot acolo, baietii de la Vacanta Mare
a "Baietilor buni" e actrita Tora Vasilescu (foto), fosta vedeta a telenovelei "Numai iubirea" de la Acasa.
Continuarea serialului de actiune nu este insa singura surpriza ce "se coace" in studiourile MediaPro. Tot acolo, baietii de la Vacanta Mare s-au pus pe treaba, caci lucreaza la o noua pelicula. Mai multe despre acestea ne povesteste chiar Mugur Mihaescu, cunoscutul Garcea: "Este un film pe care-l realizam special pentru sarbatorirea a 10 ani de la aparitia Pro TV. Va fi o comedie de lung metraj, dupa un scenariu scris de mine si de Radu Pietreanu. E un proiect care, zic eu, va repune, alaturi de "Garcea si oltenii", comedia romaneasca in prim-planul lungmetrajelor autohtone".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.