Panduru a fost eliminat de centralul Balaj, iar la final a explicat de ce a reactionat atat de violent. "Claudiu Raducanu, daca crede ca este in alta parte, viseaza. Este la Vaslui si trebuie sa faca ceea ce Panduru ii cere sa faca. El n-a venit aici
Panduru a fost eliminat de centralul Balaj, iar la final a explicat de ce a reactionat atat de violent. "Claudiu Raducanu, daca crede ca este in alta parte, viseaza. Este la Vaslui si trebuie sa faca ceea ce Panduru ii cere sa faca. El n-a venit aici de capul lui, sa dea de capul lui goluri. A recunoscut dupa meci, a stiut ca a gresit. Termin aici orice discutie despre Claudiu Raducanu. Sper sa nu se mai repete, fiindca, daca se repeta, avem o problema grava pe care va trebui sa o rezolv", a precizat Panduru, care a continuat: "Fiecare jucator de la mine din echipa trebuie sa inteleaga faptul ca individual nu va face nimic. El trebuie sa se supuna grupului si, in momentul in care Badea s-a accidentat, Claudiu Raducanu trebuia sa inchida partea dreapta. Le-am spus in cabina: "Daca un jucator de-al meu nu respecta sarcinile mele, o sa intru si o sa-l iau la bataie pe teren"".
De asemenea, Panduru i-a dat dreptate arbitrului ca a decis sa-l trimita in tribuna. "Nu meritam sa mai stau pe banca daca am intrat pe teren. Nici nu stiu daca a fost bine ca am intrat sau nu. L-am schimbat pe Frunza pentru ca nu alerga. Cine va alerga pe teren n-o sa fie schimbat. Unii nu au nebunia si mentalitatea mea. Daca ar fi avut-o si s-ar fi daruit in teren cum ma daruiesc eu pe banca, atunci am fi avut mai multe sanse, nu numai astazi", a incheiat Panduru.
Mult mai calm, Nelutu Sabau, antrenorul Gloriei, si-a laudat echipa. "Sunt multumit de cum au reactionat a doua repriza, ritmul pe care l-au impus. La sfarsitul meciului cred ca au fost apreciati jucatorii pentru daruirea cu care au actionat. stiam ca ne asteapta un meci greu, ca-mi e greu sa-i mobilizez dupa victoria din deplasare, de la Petrosani. Scorul, zic eu, e echitabil. La inceput de meci am avut doua-trei ocazii de a marca, au marcat ei, dupa care puteau sa faca 2-0 pe un contraatac, iar la sfarsit puteam sa castigam noi", a declarat Sabau.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.