nemultumirilor. Un 0-4 "sec" in fata unei nou-promovate, Le Mans, a pus capac, cu atat mai mult cu cat el a venit dupa scorul de neprezentare inregistrat pe propriul teren in disputa cu FC Nantes, in urma cu o saptamana. "Le Mans a aratat ca stie sa
nemultumirilor. Un 0-4 "sec" in fata unei nou-promovate, Le Mans, a pus capac, cu atat mai mult cu cat el a venit dupa scorul de neprezentare inregistrat pe propriul teren in disputa cu FC Nantes, in urma cu o saptamana. "Le Mans a aratat ca stie sa joace foarte bine. Noi ne-am facut de ras, pierzand al treilea meci consecutiv in campionat. Asta este tot!", a avut puterea sa mai spuna, la finalul meciului, tehnicianul roman.
Aceasta infrangere a facut ca linia de clasament a "ros-negrilor", reprezentantii Frantei in Cupa UEFA, sa prezinte un halucinant "0" la rubricile victorii, egaluri si, ceea ce e mai ingrijorator, goluri marcate. Totusi, constienti de faptul ca se apropie confruntarile europene si trebuie liniste la echipa, oficialii gruparii bretone au incercat sa dreaga busuiocul prin vorbe, explicand: "Situatia nu este asa grava. Ne putem reveni. Este doar o perioada mai dificila, care exista in viata oricarui club. Vom analiza totul cu mult calm".
Chiar daca aceste cuvinte au avut darul de a-i mai linisti pe suporteri, este clar ca scaunul lui Boloni a inceput sa se clatine serios.
Asta pentru ca doar rezultatele il mentin in functie pe un antrenor. Iar la Rennes ele lipsesc cu desavarsire.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.