orice", a spus portarul Bogdan Lobont. "Era si mai bine daca ne-am fi strans anul viitor, in Germania, la Cupa Mondiala. Asta este. Acum jucam si cu Iran, cu Afghanistan, cu cine-o fi...", a declarat Razvan Rat, in timp ce colegul sau de la sahtio
orice", a spus portarul Bogdan Lobont. "Era si mai bine daca ne-am fi strans anul viitor, in Germania, la Cupa Mondiala. Asta este. Acum jucam si cu Iran, cu Afghanistan, cu cine-o fi...", a declarat Razvan Rat, in timp ce colegul sau de la sahtior Donetk, Flavius Stoican, a mentionat: "Este un meci mai lejer, dar trebuie sa-l tratam serios. Avem sanse minime sa ne calificam, dar noi jucam pana la capat si ce o fi o fi. inca mai speram, ca altfel nu am mai juca, mai sunt sanse mici, dar mai sunt". Prezent, la randul sau, ieri, la Bucuresti, Dorinel Munteanu a precizat ca nu se gandeste la faptul ca meciul cu Andorra i-ar putea aduce a 125-a selectie. Egalandu-l astfel pe Hagi. "N-am avut nici un vis, nu ma gandeam la asta. Ce inseamna aceasta selectie? E la fel ca si celelalte convocari de pana acum, nu este vorba de recorduri", a marturisit antrenorul formatiei CFR Cluj. Au mai fost prezenti la Casa Fotbalului Contra, Barcauan, Coman si Gigel Bucur.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.