Cine nu si-a dorit vreodata sa arate ca Monica Barladeanu, Nicoleta Luciu sau Cosmina Pasarin? Secretul lor: mama natura si cateva ore bune petrecute in fata aparatelor
Cosmina Pasarin: Merg la sala de trei ori pe saptamana si, ori de cate ori
Cine nu si-a dorit vreodata sa arate ca Monica Barladeanu, Nicoleta Luciu sau Cosmina Pasarin? Secretul lor: mama natura si cateva ore bune petrecute in fata aparatelor
Cosmina Pasarin: Merg la sala de trei ori pe saptamana si, ori de cate ori imi permite timpul, fac exercitii de intretinere acasa. Cand eram mai micuta, credeam ca singura solutie pentru a arata bine este regimul, ba mai rau, infometarea. Asa ca am avut o perioada in care am incercat in zadar sa "arat bine" prin aceste metode... si totul pe ascuns, deoarece mama, asistenta medicala, nu-mi dadea voie sa apelez la astfel de strategii. In timp, am descoperit pe pielea mea ca pot fi in cea mai buna forma daca imbin o alimentatie echilibrata cu cateva ore de sport. Ma simt excelent si cred ca asta este reteta pe care ar trebui sa o adopte orice femeie.
Monica Barladeanu: Mananc echilibrat, nu foarte multa paine, mult iaurt si am un program destul de riguros de fitness pentru perioadele in care nu sunt atat de aglomerata.
Mihaela Tatu: Nu merg la sala de forta, dar fac sport sase zile pe saptamana, inot, aerobic, dans sportiv si echitatie.
Elena (Mandinga): Imi place sa merg la sala, asa ca de trei ori pe saptamana stau cate doua ore in fata aparatelor. Oricum am facut balet cand eram mica, insa am renuntat in favoarea muzicii.
Nicoleta Luciu: Merg zilnic doua ore la sala, inlocuiesc cate o masa cu batoane de slabit si, in general, consum alimente fara grasime.
Daniela Györfi: Fac gimnastica timp de o ora acasa. Am renuntat sa merg la sala de forta pentru ca incepusem sa iau proportii, adica sa pun pe mine masa musculara.
Nicoleta (Hi-Q): In fiecare zi ma duc la sala, unde fac un antrenament de o ora si jumatate. Sunt innebunita dupa miscare, in primul rand pentru ca ma simt bine dupa aceea. Cand am ocazia, inot, ma dau cu rolele si imi place sa fac schi nautic.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.