Antrenorul lui FC Vaslui, Basarab Panduru, ii va putea folosi, in meciul de astazi, cu Gloria Bistrita, pe jucatorii care nu au avut acceptul LPF pentru a evolua in partida cu Rapid, din prima etapa a Diviziei A. Fotbalistii respectivi, sarbul Peter
Antrenorul lui FC Vaslui, Basarab Panduru, ii va putea folosi, in meciul de astazi, cu Gloria Bistrita, pe jucatorii care nu au avut acceptul LPF pentru a evolua in partida cu Rapid, din prima etapa a Diviziei A. Fotbalistii respectivi, sarbul Peter Jovanovic, brazilianul Nivaldo si moldoveanul Viorel Frunza, precum si Mbemba Sylla, din Guineea, nu aveau la inceputul sezonului contractele de munca inregistrate la Oficiul de Munca, iar LPF le-a interzis dreptul de joc din aceasta cauza. Sylla nu va putea evolua insa astazi, din cauza unei accidentari. Pentru a-si lua toate masurile de siguranta, conducerea clubului a publicat in presa locala, la rubrica de mica publicitate, un anunt privind angajarea a cinci jucatori profesionisti, cu experienta in activitatea fotbalistica. Pentru meciul cu Gloria Bistrita, cu exceptia lui Sylla, Panduru nu are probleme in privinta lotului, el putandu-se baza pe toti cei 20 de jucatori pe care ii are la dispozitie. Tehnicianul a declarat ca exista toate sansele ca FC Vaslui sa castige la Bistrita daca va evolua ca in ultimele 20 de minute din partida cu Rapid. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.