Realizatoarea emisiunii de divertisment High Life, Monica Stan, a obtinut un interviu in exclusivitate cu celebrul actor hollywoodian Steven Seagal, aflat zilele acestea in Romania pentru filmarile la pelicula "Toyman", in care are rolul principal. <
Realizatoarea emisiunii de divertisment High Life, Monica Stan, a obtinut un interviu in exclusivitate cu celebrul actor hollywoodian Steven Seagal, aflat zilele acestea in Romania pentru filmarile la pelicula "Toyman", in care are rolul principal.
De asemenea, in cadrul acestei emisiuni, ce va fi difuzata duminica, de la ora 21.30, la B1 TV, Monica va oferi telespectatorilor un reportaj emotionant cu Steven Seagal in timp ce acesta ofera personal ajutoare sinistratilor din Vrancea, constand in alimente, apa, imbracaminte si obiecte de uz personal, in valoare de 40.000 de euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.