Rodica Culcer este noul director al departamentului de stiri din Televiziunea Nationala. Potrivit unui comunicat dat ieri publicitatii de SRTV, comisia de evaluare a fost formata din trei membri ai Consiliului de Administratie al TVR - Tudor Giurgiu,
Rodica Culcer este noul director al departamentului de stiri din Televiziunea Nationala. Potrivit unui comunicat dat ieri publicitatii de SRTV, comisia de evaluare a fost formata din trei membri ai Consiliului de Administratie al TVR - Tudor Giurgiu, George Pruteanu, Anne-Marie Juganaru - si patru persoane din afara institutiei: Mihai Coman, Anca Fusariu, Ioana Avadani si Emil Hurezeanu. Decizia comisiei urmeaza a fi supusa validarii de Consiliul de Administratie, in sedinta din 18 august. Rodica Culcer a declarat, ieri, pentru Mediafax, ca are de gand sa-si puna experienta dobandita la BBC in folosul noii functii. Totodata, Culcer are in vedere "o serie de masuri organizatorice si editoriale" pe care le-a inclus in proiectul depus pentru concurs si pe care intentioneaza sa le implementeze. "Dorinta mea este sa transform Stirile TVR intr-un serviciu relevant pentru cat mai multa lume", a mai spus castigatoarea concursului. Rodica Culcer, in varsta de 53 de ani, a fost director general la Radio Total, director al Departamentului de Stiri la Europa FM si a lucrat aproape noua ani la postul BBC. Intre anii 2002 si 2003 a realizat la TVR emisiunea saptamanala de analiza si dezbatere "Ultima editie". (C.E.)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.