Prefectul judetului Ilfov isi propune sa elaboreze un regulament al lacului Snagov care sa stabileasca ce ambarcatiuni pot patrunde in aceasta zona. Astfel, Prefectura judetului Ilfov impreuna cu Agentia Portuara vor intocmi o evidenta clara a ambarc
Prefectul judetului Ilfov isi propune sa elaboreze un regulament al lacului Snagov care sa stabileasca ce ambarcatiuni pot patrunde in aceasta zona. Astfel, Prefectura judetului Ilfov impreuna cu Agentia Portuara vor intocmi o evidenta clara a ambarcatiunilor care trec pe lacul Snagov, precum si un studiu privind impactul "motoarelor" asupra mediului inconjurator. "Este posibil sa limitam capacitatea motoarelor barcilor cu motor de pe lacul Snagov. In functie de concluziile studiului vom lua masurile ce se impun", a precizat Petrache. De asemenea, se va infiinta o politie a lacului Snagov care sa supravegheze ce se intampla pe acel perimetru. In plus se va elabora si un regulament de navigatie. (C.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.