Gloria Bistrita a apelat la mica publicitate pentru a atrage jucatori la echipa, informeaza Mediafax. "Oferta servicii: AFC Gloria 1922 angajeaza, cu contract de munca, 3 fotbalisti profesionisti pentru lotul divizionar A. Relatii la telefon.........
Gloria Bistrita a apelat la mica publicitate pentru a atrage jucatori la echipa, informeaza Mediafax. "Oferta servicii: AFC Gloria 1922 angajeaza, cu contract de munca, 3 fotbalisti profesionisti pentru lotul divizionar A. Relatii la telefon.........", este textul anuntului publicat ieri intr-un ziar local. Cei care doresc insa sa fie antrenati de Ioan Ovidiu Sabau nu trebuie sa se inghesuie la portile clubului bistritean, fiindca anuntul nu este decat o stratagema prin care sa poata fi legitimati strainii existenti deja in lotul ardelenilor. "Asa ne impun normele, sa anuntam posturile pentru care angajam straini, iar noi, la Gloria, avem doi sarbi si un armean. Practic, nu ne lipsesc jucatori si in nici un caz nu-i cautam la mica publicitate, dar daca va veni unul care a vazut anuntul si noi nu avem nevoie de el, vine degeaba", a lamurit ieri anuntul Jean Padureanu, presedintele Gloriei Bistrita. In acelasi fel vor fi obligate sa procedeze toate cluburile care au jucatori straini in lot si care vor sa-i foloseasca in Divizia A. (B.G.)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.