Saptamana aceasta, Bianca Rus a implinit frumoasa varsta de 18 ani. De mai mult de o luna, cantareata se afla pe litoral pentru a sustine o serie de concerte, urmand sa se intoarca in Bucuresti la inceputul lunii septembrie. Interpreta si-a sarbator
Saptamana aceasta, Bianca Rus a implinit frumoasa varsta de 18 ani. De mai mult de o luna, cantareata se afla pe litoral pentru a sustine o serie de concerte, urmand sa se intoarca in Bucuresti la inceputul lunii septembrie. Interpreta si-a sarbatorit ziua de nastere in localul Splendid Beach din Eforie Sud, avand peste 40 de invitati.
Asa ca Bianca s-a bucurat de o multime de cadouri care mai de care mai inedite. De la niste prieteni apropiati, ea a primit trei carti de circulatie, interpreta urmand ca in scurt timp sa dea examenul auto.
Pentru a sta linistiti in ceea ce priveste siguranta financiara a fiicei lor, parintii i-au facut cadou o polita de asigurare pe 30 de ani. "Am simtit din plin ca am atins o varsta deosebita. De mult nu am mai avut parte de o astfel de distractie si ce sa mai zic de cadouri", a spus Bianca.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.