George Paul Avram a revenit in Romania si a fost repus in toate drepturile care i se cuvin ca cetatean roman. Datorita talentului indiscutabil, actorul a fost distribuit de regizorul Nae Cosmescu in serialul "Cuscrele", ce urmeaza a fi produs si difu
George Paul Avram a revenit in Romania si a fost repus in toate drepturile care i se cuvin ca cetatean roman. Datorita talentului indiscutabil, actorul a fost distribuit de regizorul Nae Cosmescu in serialul "Cuscrele", ce urmeaza a fi produs si difuzat de National TV.
George Paul Avram a fugit in Germania in 1987 din cauza represaliilor la care a fost supus de un important director din Ministerul Culturii. Marele actor are la activ peste 50 de roluri in cele mai importante piese montate la Nationalul bucurestean, dar si aparitii-cheie in productii cinematografice cum ar fi "Actorul si salbaticii", "Mitica Popescu" sau serialul "Toate panzele sus".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.