"Bacaul e o echipa omogena, care joaca de mult timp impreuna. Are jucatori care fac foarte bine faza defensiva", si-a caracterizat, ieri, adversara, tehnicianul formatiei banatene. Olaroiu s-a aratat nemultumit de faptul ca unii dintre jucatorii sai
"Bacaul e o echipa omogena, care joaca de mult timp impreuna. Are jucatori care fac foarte bine faza defensiva", si-a caracterizat, ieri, adversara, tehnicianul formatiei banatene. Olaroiu s-a aratat nemultumit de faptul ca unii dintre jucatorii sai au dat dovada de lipsa de concentrare in meciul din prima etapa. in ceea ce-i priveste pe moldoveni, acestia vizeaza la randul lor victoria, mizand pe omogenitatea echipei si pe faptul ca vor juca pe iarba verde de acasa.
O alta partida care va avea loc astazi in cadrul etapei a II-a este Poli Iasi - Otelul Galati (ora 18.00). Victima banatenilor din prima runda va intalni o formatie in degringolada, dupa ce a fost muscata serios de "caini". De fapt, acest derby al Moldovei ar putea fi, desi pare mult prea devreme, unul al retrogradarii, atat Poli cat mai ales Otelul anuntandu-se "pretendente" serioase la un loc pentru Divizia B.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.