te califici in grupele Ligii Campionilor, trebuie sa ai si sansa. Avand in vedere maniera de joc, consider ca Steaua este favorita la calificare, dar acum avem o sansa in plus si un moral bun", a spus antrenorul Hoegmo. Atacantul Thorstein Helstad
te califici in grupele Ligii Campionilor, trebuie sa ai si sansa. Avand in vedere maniera de joc, consider ca Steaua este favorita la calificare, dar acum avem o sansa in plus si un moral bun", a spus antrenorul Hoegmo.
Atacantul Thorstein Helstad, autorul golului norvegienilor, a afirmat ca rezultatul de 1-1 este convenabil. "Am obtinut ce ne-am dorit, iar acum avem moral inaintea meciului retur. Poate chiar a fost ofsaid, insa, oricum, nu mai conteaza. A fost sansa pe care am asteptat-o tot meciul. Avem 13 zile la dispozitie pentru a pregati cum trebuie intalnirea de la Trondheim. Acum, ei trebuie sa atace, ceea ce ne convine de minune", a comentat Helstad. "Am fost norocosi. Steaua a fost mai buna. Oricum, calificarea este deschisa, ramane de vazut peste doua saptamani care va fi echipa mai buna", a spus portarul Espen Johnsen.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.