Fostul ministru al educatiei, Ecaterina Andronescu, deputat PSD si rector al Politehnicii Bucuresti, a anuntat ieri ca a convenit cu studentii sai sa mearga cu totii in judetele afectate de inundatii. Andronescu a anuntat ca grupe de studenti volunta
Fostul ministru al educatiei, Ecaterina Andronescu, deputat PSD si rector al Politehnicii Bucuresti, a anuntat ieri ca a convenit cu studentii sai sa mearga cu totii in judetele afectate de inundatii. Andronescu a anuntat ca grupe de studenti voluntari vor pleca pentru a-i ajuta pe sinistrati sa-si repuna gospodariile pe picioare. Pesedista a facut un apel si altor centre universitare.



Deputatul PPRM William Branza s-a dat ieri in stamba impartind pe holurile Parlamentului poza sa in care tinea in brate un cos cu oua inrosite. Fotografia s-a dorit a fi pe post de felicitare de Paste. Pe spatele pseudofelicitarii, careia ii atasase un timbru propriu, era semnat "al dumneavoastra deputat doctor Branza" ureaza destinatarilor "viata frumoasa si suflet fericit".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.