intrat!", a scris site-ul oficial al clubului norvegian. "Rosenborg o raneste pe Steaua", a titrat cotidianul "Adresseavisen", care a notat: "Steaua a dominat cea mai mare parte a timpului, dar Helstad a inchis meciul si a dat echipei sale optimism i
intrat!", a scris site-ul oficial al clubului norvegian. "Rosenborg o raneste pe Steaua", a titrat cotidianul "Adresseavisen", care a notat: "Steaua a dominat cea mai mare parte a timpului, dar Helstad a inchis meciul si a dat echipei sale optimism inaintea mansei a doua".
"Rosenborg a obtinut un rezultat benefic in fata Stelei. Cu toate acestea, romanii ar fi putut marca usor trei-patru goluri. Ei au demonstrat multe abilitati si au avut poate opt-noua ocazii, dar au intrat la pauza in avantaj doar cu un gol. Steaua a practicat un fotbal mai bun si ar fi meritat sa castige. Mostra de noroc, stim, dar s-a terminat 1-1", a relatat "Dagbladet".
Un alt ziar, "Trondelag", a scris ca "1-1 este un scor foarte bun pentru Rosenborg, avand in vedere desfasurarea jocului. Steaua ar fi putut conduce cu 4-0 pana la actiunea pornita de Frode Johnsen si finalizata de Helstad".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.