jucat un fotbal bun. A ajuns de foarte multe ori la poarta, a avut foarte multe ocazii, dar din pacate am marcat doar o singura data. intr-un meci de asemenea nivel se pare ca nu este de ajuns doar un gol. Putem spune ca am avut ghinion". Despre meci
jucat un fotbal bun. A ajuns de foarte multe ori la poarta, a avut foarte multe ocazii, dar din pacate am marcat doar o singura data. intr-un meci de asemenea nivel se pare ca nu este de ajuns doar un gol. Putem spune ca am avut ghinion". Despre meciul de la Trondheim, Protasov a spus. "Acum, cei de la Rosenborg au la dispozitie doua saptamani sa se pregateasca si cred ca in meciul retur vor fi mai puternici, dar vom incerca sa transam calificarea in favoarea noastra. O sa mergem sa jucam fotbalul care-l stim si cred ca avem sanse sa ne calificam".
La randul lor, jucatorii Stelei nu si-au putut ascunde regretul ratarii sansei uriase de a rezolva calificarea in grupele Ligii Campionilor chiar de la Bucuresti. "A fost o atmosfera urata in vestiar. Am jucat bine, insa Dumnezeu a vrut asa. Poate in Norvegia va fi invers. Ce a fost la golul lor nu putem numi faza. Daca era 4-0 sau 5-0, nu se supara nimeni. Rosenborg era echipa de batut. A fost ziua lor norocoasa. Trebuie altfel abordat meciul retur, nu ne putem duce cu frica si sa ne bagam cu fundul in poarta. Trebuie sa inscriem. Vom face un joc curajos si ii vom bate acolo", a declarat Florin Lovin. "Sunt suparat. Calificarea trebuia sa fie deja a noastra, daca ar fi sa ne luam dupa numarul ocaziilor. Mergem la Trondheim sa castigam. Fotbalul nu este intotdeauna drept. Am asteptat mult aceasta ocazie si nu trebuie sa ne batem joc de sansa noastra", a spus Oprita. "Rosenborg nu merita acest egal. Am avut mare ghinion, pentru ca am avut cinci sau sase ocazii clare. sansele noastre nu au scazut. 4-0 trebuia sa fie la pauza dupa ocaziile avute", a spus Nicolita. "si la 4-0 tot era nedrept scorul. Au fost destul de norocosi. Nu mi s-au parut nici buni, nici rai, dar am fost peste ei la toate capitolele. Este si timpul sa marcam in deplasare. Este o sansa cu care te intalnesti o data la 10 ani", a declarat Bostina.
Victoras Iacob, marcatorul golului stelist, a fost cel mai mahnit. "Sunt putin socat, inca nu-mi revin, n-am cuvinte. Am avut ghinion suta la suta. Trebuia sa fie cel putin 3-0 la pauza, dar acesta este fotbalul! Am incercat si cred ca am reusit sa nu-i subestimam. As da trei campionate pe o calificare in grupele Ligii Campionilor. Este visul oricarui fotbalist", a spus Iacob.
Ca de obicei, patronul Gigi Becali a fost cel mai optimist. "Trebuia sa fie 5-0 sau 6-0 pentru noi, dar ii batem acolo. Am primit un gol aiurea si am avut mare ghinion. Asta este echipa? Trebuie sa-i scoatem!", a spus Becali.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.