militaria jos din pod si la echipa nationala. Primul care a calcat pe bec a fost Mirel Radoi. Declaratiile fotbalistului in legatura cu plecarea din cantonamentul nationalei nu au fost in concordanta cu cele ale selectionerului, asa ca jucatorul a fo
militaria jos din pod si la echipa nationala. Primul care a calcat pe bec a fost Mirel Radoi. Declaratiile fotbalistului in legatura cu plecarea din cantonamentul nationalei nu au fost in concordanta cu cele ale selectionerului, asa ca jucatorul a fost trecut imediat pe linie moarta. "Ce atata atentie pentru Radoi? Am luat o decizie pe care o voi respecta, asa ca - la revedere, Radoi!", a fost reactia selectionerului la auzul numelui fostului sau elev.
Acum, a venit randul lui Ionel Ganea sa fie mazilit. "Dupa declaratiile date, va fi foarte greu sa conlucrez cu Ionel Ganea pe viitor", a marturisit, in cadrul unei emisiuni televizate, Piturca. si cum acest "foarte greu" pentru Ganea nu inseamna altceva decat acel "la revedere" spus lui Radoi, este clar ca si atacantul de la Wolverhampton a fost trecut pe lista neagra a tehnicianului. Aceasta reactie a venit dupa ce "Ganezu" a spus ca la echipa nationala vor fi "bisericute" si vor exista interese. "La echipa nationala sunt, acum, alte interese, dupa ce Victor Piturca s-a impacat cu Ioan Becali", a fost marturisirea lui Ganea care, pe viitor, il va costa tricoul nationalei. De asemenea, nici Daniel Pancu, altadata titular de drept al reprezentativei, nu se simte prea bine.
Nefolosit in meciul cu Armenia si neselectionat pentru partida cu Andorra, Pancu ar putea fi cel de-al treilea "disponibilizat". Pe moment, insa, jucatorul prefera sa taca, mai ales ca Piturca are dreptate in ceea ce-l priveste. Evolutiile modeste din campionat, taxate dur de presa din Turcia, ii dau apa la moara selectionerului. Chiar daca, insa, aceste epurari par, pentru unii, simple razbunari ale tehnicianului, ele pot fi interpretate si altfel.
Ajuns la carma unei reprezentative in picaj si bulversata de scandaluri extrasportive, Victor Piturca nu poate sa dea senzatia ca ezita in nici o privinta, indiferent de numele celui intrat in colimator. Altfel, adio credibilitate in ochii celor care mai spera in reconstructia unei echipe nationale puternice.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.