acte de proprietate. Erai proprietar numai pe casa nu si pe curtea din fata casei, se considera pamant dat in folosinta. Cu aceasta ocazie, am aflat si eu ca nu eram proprietar pe acest loc de curte si am pornit la efectuarea actelor. Am depus la Pri
acte de proprietate. Erai proprietar numai pe casa nu si pe curtea din fata casei, se considera pamant dat in folosinta. Cu aceasta ocazie, am aflat si eu ca nu eram proprietar pe acest loc de curte si am pornit la efectuarea actelor. Am depus la Primaria sectorului 5 documente pentru titlul de proprietate in 18 ianuarie 2005. Dupa 3 luni, am primit scrisoare acasa de la Primaria sectorului 5 ca nu sunt actele complete si au fost respinse de la Prefectura Capitalei. Asa ca in data de 18 aprilie am depus din nou alte acte, ca acelea mi s-a spus ca au fost pierdute. in 10 iunie mi se da un telefon si mi se spune ca trebuie sa aduc alta documentatie de la Administratia Financiara a sectorului 5 Bucuresti, documente ce au fost depuse din luna iunie 2005, care si acum zac in sertarele sefilor de la Primaria sectorului 5. Am discutat la telefon cu personalul de la acest birou si mi s-a raspuns ca nu pot merge in audienta pentru ca nu ma primeste nimeni. si asa am ajuns cu banii dati de 9 luni la Distrigaz, iar eu ma plimb pe la usile Primariei sectorului 5. Va rog sa ma credeti ca nu-mi inchipuiam ca pentru a-ti face o instalatie de gaze poate sa dureze aproape un an de zile.
Mitroi Paula, Bucuresti


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.