insa avea o aventura extraconjugala in comuna Apata. indragostit lulea, Dumitru Pascu a fost cel care a vrut sa dezvaluie secretul si sa se insoare cu amanta lui. S-a dus la sotie si i-a comununicat ca vrea sa puna capat casniciei lor. A plecat apoi
insa avea o aventura extraconjugala in comuna Apata. indragostit lulea, Dumitru Pascu a fost cel care a vrut sa dezvaluie secretul si sa se insoare cu amanta lui. S-a dus la sotie si i-a comununicat ca vrea sa puna capat casniciei lor. A plecat apoi la amanta si i-a dat si ei vestea. Nici una dintre femei insa nu a fost de acord. Nevasta a refuzat sa divorteze, iar amanta nu voia sa il ia de barbat. Dumitru Pascu s-a enervat la culme si a spus ca le omoara pe amandoua. Joi, la 23.30, si-a pus amenintarea in practica. A atacat-o pe amanta sa in fata casei si a injunghiat-o cu un cutit in gat. Femeia a reusit sa se tarasca sa ceara ajutor, dar a murit pana la sosirea ambulantei. Dupa ce si-a ucis amanta, Dumitru Pascu s-a dus acasa sa se razbune si pe sotie.

S-a pus in fata trenului

Din fericire femeia fugise de acasa si a scapat cu viata. in final, la miezul noptii barbatul si-a pus capat zilelor, aruncandu-se in fata unui tren rapid. Politistii si procurorii au demarat o ancheta pentru a face lumina in acest caz.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.