pentru nitica politica. Goana presedintelui spre Bucuresti a fost incetinita de un camionagiu, ramas fara remorca pe sosea, in apropiere de podul de la Cernavoda. Accidentul s-a intamplat la 800 - 1000 de metri inaintea coloanei presedintelui. sof
pentru nitica politica.
Goana presedintelui spre Bucuresti a fost incetinita de un camionagiu, ramas fara remorca pe sosea, in apropiere de podul de la Cernavoda. Accidentul s-a intamplat la 800 - 1000 de metri inaintea coloanei presedintelui. soferul camionului a raspuns semnalelor luminoase facute de antemergatorul de politie si a executat manevra legala de a trage pe dreapta. Dar s-a rupt ceva la dispozitivul de tractare si remorca cu grau s-a rasturnat de-a curmezisul drumului. Nu au fost victime in acest accident, iar traseul coloanei oficiale nu a fost schimbat.
Vreme de un sfert de ceas, presedintele si garzile lui, ca de altfel toti participantii la trafic, au asteptat ca circulatia sa poata fi reluata. Presedintele nu a coborat din masina. Convoiul "luminos" a ajuns cu bine la destinatie.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.