"stim cat de greu va fi, dar suntem pregatiti din toate punctele de vedere. Acum ne dam examenul si aspiram sa luam diploma de absolvire. Obiectivul nostru e sa obtinem un prim rezultat pozitiv in perspectiva returului, deoarece convingerea noastra e
"stim cat de greu va fi, dar suntem pregatiti din toate punctele de vedere. Acum ne dam examenul si aspiram sa luam diploma de absolvire. Obiectivul nostru e sa obtinem un prim rezultat pozitiv in perspectiva returului, deoarece convingerea noastra este ca se va juca in doua manse aceasta calificare", a mentionat Kaiafas.
Antrenorul Henk Houwaar spunea ca nu se teme de Dinamo. "Credem in forta noastra si sunt convins ca am jucatori care pot purta echipa spre calificare. Este un lucru bun pentru noi faptul ca jucam prima mansa in deplasare. Daca obtinem in Romania rezultatul pe care ni-l dorim, in retur avem avantajul terenului propriu. Vom avea un meci dificil, dar am o echipa buna si exista sanse sa obtinem un rezultat favorabil. Cred ca putem chiar castiga, dar depinde de modul in care vom lupta. Vom incerca sa inscriem in primul rand, e foarte important pentru retur. Cu tactica potrivita si cu disciplina vom obtine un rezultat care sa ne dea sperante de calificare", a spus Henk Houwaart, citat de ziarul "Simerini".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.