"In ultima perioada eu am fost foarte mult plecat in zonele afectate de inundatii - si au fost destul de multe - si au trebuit luate masuri rapide de remediere a infrastructurii si feroviare si rutiere si domnii directori in minister au micsorat ritm
"In ultima perioada eu am fost foarte mult plecat in zonele afectate de inundatii - si au fost destul de multe - si au trebuit luate masuri rapide de remediere a infrastructurii si feroviare si rutiere si domnii directori in minister au micsorat ritmul. Ministerul Transporturilor este un minister important, un minister care se ocupa, pe langa toate modurile de transport si de constructii de locuinte si de sali de curs, de pietruiri de drumuri, aviatie, cai ferate, deci este un minister care trebuie sa lucreze non stop, este un minister care trebuie sa lucreze intr-un anumit ritm cu toate motoarele in plin si am constatat ca domnii directori au lasat garda jos (...) Pe unii i-am atentionat ca nu sunt multumit de modul in care reactioneaza si isi exercita functia de director. Acum am destituit directorii din cadrul aparatului ministerului. Pe toti directorii si directorii adjuncti. Unii si-au dat demisiile. Aceasta sansa o au".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.